Verejné zhromaždenie na Hodžovom námestí

16.01.2013 Bratislava

V súvislosti so zajtrajší ohláseným verejným zhromaždením, ktoré sa bude konať v čase medzi 18.00 hod a 19.00 hod na Hodžovom námestí, pripravilo Krajské riaditeľstvo PZ V Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru. Do týchto opatrení sme vyčlenili adekvátny počet síl a prostriedkov, ktoré sú pripravené napomôcť zvolávateľovi a organizátorovi pri zabezpečení verejného poriadku a v prípade jeho narušenia zabezpečiť jeho obnovu.
Tak ako aj pri iných verejných zhromaždeniach budeme plniť úlohy pri ochrane života, zdravia a majetku a postupovať v súlade so zákonom tak, aby bolo možné zabezpečiť uplatnenie zhromaždovacieho práva občanmi. Voči narušiteľom verejného poriadku, ktorí by chceli verejné zhromaždenie využiť na páchanie protiprávnej činnosti a nie na uplatnenie uvedeného práva, budeme postupovať v zmysle zákona.
Dopravné obmedzenia neplánujeme. V prípade, že by si vývoj bezpečnostnej a dopravnej situácie na mieste vyžiadal dopravné obmedzenia, rozhodneme o nich na mieste. Verejnosť budeme o týchto obmedzeniach včas informovať.
 
npor. JUDr.Petra Hrášková
hovorkyňa KR PZ v Bratislave
 

Vyberte región